معرفی کتاب: سیر استعمار انگلیس در ایران
سیر استعمار انگلیس در ایران
مولف: ایرج کیا
ناشر کتاب : سفیر اردهال
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی
شمارگان: 2200
چاپ جاری: 1
تعداد صفحات: 248
وزن(گرم): 305
شابک:
978-600-90069-4-6
گزیده کتاب:
سابقه ی تاریخی نفوذ سیاسی انگلیس در آسا ابتدا با ورود استعمار به کشورها و سرزمین های اسلامی پیرامون خلیج فارس آغاز گردید و در ایران طی د مرحله ی جمعا طولانی اما ناموفق و یک مرحله ی کوتاه مدت ولی موفقیت آمیز انجام گرفت. سیر استعمار انگلیس در ایران به این سه مرحله از تاریخ کشورمان می پردازد.
امتیاز بارون جولیوس رویتر، سیاست تحدید حدود مرزی و تضعیف دولت ایران، امتیاز کشتی رانی در کارون، امتیاز انحصار تنباکو، انگلیسی ها قاچاقچیان خلیج فارس، اجرای سیاست تحت الحمایگی و شکست آن از بخش های خواندنی این کتاب می باشد.
معرفی کتاب: روانشناسي و تبليغات، با تأكيد بر تبليغات دين
دانش تبليغات در ذيل «ارتباطات» و نيز «روانشناسي اجتماعي» جايگاه مستقلي يافته است.
اين دانش براي موفقيت بيشتر، از رشتههاي مختلف علوم انساني، از جمله روانشناسي سود ميجويد.
در اين كتاب به قوانين مختلف روانشناختي كه در تبليغات كاربرد دارند، مثل روانشناسي اجتماعي، رشد، فيزيولوژيك، انگيزش و هيجان، احساس و ادراك، يادگيري، شخصيت، تربيتي، باليني و… اشاره شده است.
ساختار اين كتاب براساس اركان تبليغات (ابزار، پيام دهنده، پيام گيرنده و پيام) شكل گرفته و به هر كدام فصولي اختصاص يافته است.
ابزار شامل رسانهها (راديو، تلويزيون، ماهواره و…)، كانالهاي فيزيكي (مثل امواج نوري، صوتي، كابلهاي تلفن و…) و كانالهاي معنوي (مثل شعر، طنز، داستان، بازي و…) ميشود.
ويژگيهاي شخصي مبلّغ دین، مثل اعتماد به نفس، آرامش رواني، خلاقيت و…، رويآوردهاي شناختي او مثل نگرش به تبليغ الگويي، توجه به جايگاه عواطف، ارتباطات غير كلامي و… و تكنيكهاي كاربردي مورد استفاده در تبليغات از دیگر مباحث کتاب می باشد.
این کتاب توسط دكتر محمد كاوياني تالیف شده و در قالب 456 صفحه در انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ رسیده است.
معرفی کتاب:« روان شناسی در نهج البلاغه (مفاهیم و آموزه ها)»
نهجالبلاغه کتابی است نازله وجود امیرالمؤمنین(ع) که در دامان وحی و رسالت از خردسالی تا بزرگسالی تربیت و پرورش یافته و به مقام عبداللهی نایل شده بود.
کتاب نهجالبلاغه نازله روح اوست، برای تعلیم و تربیت ما خفتگان در بسته منیّت و در حجاب خود و خودخواهی. معجونی است برای شفا و مرهمی است برای دردهای فردی و اجتماعی و مجموعهای است دارای ابعادی به اندازه ابعاد یک انسان و یک جامعه بزرگ انسانی… .
کتاب «روانشناسی در نهجالبلاغه» میخواهد بر لب چشمه جوشان علوی لبی تر کند و از سیل روان بلندای کوهستان حیدری جرعهای بنوشد.
این اثر درصدد ارائه مفاهیم و آموزههای روانشناختی در قالبی نو و بیانی به روز است.
روانشناسی در نهجالبلاغه در هشت فصل به سامان آمده و پس از معرفی نهجالبلاغه در فصل کتابشناخت، مبانی انسانشناسی، ساحتهای انسـان، معنای زنـدگی، رشـد در گستره زنـدگی، خانـواده، رفتـار و تعامل اجتماعی و در نهایت بهداشت روانی عناوین سایر فصلهای آن است.
این کتاب توسط آقایان مسعود آذربايجاني و محمدصادق شجاعي توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سال 1394 به چاپ رسیده است.